Ytterligare en innovativ aktör inom tech flyttar in i AMF Fastigheters kontorslokaler i kvarteret Urban Escape i Stockholm City. Internationella tjänsteföretaget Globay Relay har skrivit avtal för ett kontor om 1200 kvm – deras första etablering på den nordiska marknaden. Att Stockholm samlar talanger inom tech och utveckling har bidragit stort till valet att satsa på just Stockholm och Urban Escape.

 Vi ser mycket fram emot att utöka vår verksamhet här. I Stockholm finns en progressiv miljö där man är i framkant när det gäller nya trender och många välutbildade talanger. Något som är viktigt för oss eftersom vi kommer att anställa ett hundratal mjukvaruutvecklare, ingenjörer och researchers, bland annat, i samband med att vi öppnar det nya kontoret, säger Kelvin Ng, chef för Global Business Operations på Global Relay.

Företaget har sitt säte i Vancouver, Kanada och är ett tjänsteföretag inom tech med kontor i bland annat New York, London och Singapore. De flyttar in i Urban Escape nästa sommar.

 Vi välkomnar Global Relay till Urban Escape och tror att de kommer att passa väl in i den framåtlutade anda som finns här. Etableringen är ytterligare ett kvitto på att det här är en av Stockholms mest attraktiva kontorsadresser som också står sig internationellt, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheters citykvarter Urban Escape, mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg, lockar i dag besökare från hela världen till högklassig shopping, barer och restauranger. Här finns klassiska shopping- och mötesdestinationen Gallerian och Stockholms modernaste kontorslokaler som samlar några av världens mest innovativa företag, inom bland annat tech och näringsliv. Här har bland andra Microsoft, Kindred och Netlight kontor.

För mer information, kontakta:
Linn Matikka, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: linn.matikka@amffastigheter.se
Telefon: 076-1194208

Om AMF Fastigheter 
AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har ett marknadsvärde om cirka 79 miljarder kronor. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till tjänstepensionsbolaget AMF.
Läs mer på www.amffastigheter.se

Relaterade bilder

Presskontakter

Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

08-600 69 26

   0722-35 32 69

Presstelefon (jour)

Pressfrågor utanför ordinarie arbetstid

press@amffastigheter.se

   0738-36 34 50