Webbografi har haft en stor utvecklingskurva sedan starten. Med över 10 års erfarenhet inom det digitala landskapet satsar nu bolaget på att genomföra en rebranding med en helt ny grafisk profil.

 

Nu uppdaterar Webbografi sin grafiska profil där expertis, digitalisering och innovation står i fokus. Byrån satsar på att bli “content first” där all content på hemsidan kommer att förbättras. Med en tydlig koppling till företagets historia och med nya färger och grafiska element är den visuella identiteten också ett viktigt steg i den förändringsresa som Webbografi går igenom.

Webbografi är en digital byrå som hjälper tillväxtföretag att skapa den absolut bästa digitala upplevelsen för sina kunder. Deras strävan efter ständig utveckling och innovation går också helt i linje med byråns DNA. Webbografi’s rebranding är planerat att vara klart längre fram under hösten.

“Med vår nya identitet blir vi mer synliga och lättare att känna igen samtidigt som vi vill göra kundupplevelsen för våra kunder så bra som möjligt. Arbetet med att lansera den nya grafiska profilen startade under sommaren, men nu sker den officiella lanseringen av vår grafiska profil med ett uppdaterat utseende på hemsida och i digitala kanaler,” säger Daniel Lazarevic, grundare av Webbografi.

Webbografi står inför många nya förändringar under hösten. Den digitala byrån har även nyligen lanserat ett helt nytt koncept inom området digital marknadsföring. Det nya konceptet innebär att Webbografi vill hjälpa företag att förstå vikten av att implementera ett mer datadrivet tankesätt i deras arbetsprocess. Detta gör de genom att säkerställa att företag blir mer redo för tiden som vi befinner oss i digitalt genom att se över deras strategier för varumärkesbyggande, UX samt digital marknadsföring.

Om Webbografi - digital byrå

Webbografi är ett team av digitala strateger, projektledare, ads specialister, UX/UI-designers, grafiska designers, utvecklare och copywriters med fokus på att hjälpa tillväxtföretag att nå deras fulla potential digitalt.

 

Presskontakt

Frida Engström, Public Relations Manager

frida.engstrom@prdirekt.se

 

Presskontakter

Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00