Hissgruppen som är ett av Stockholms ledande hissföretag är just nu inne i en expansiv fas. Och vi söker därför personal till vår elverkstad. Att vara anställd hos oss ställer krav på egen disciplin och arbetet kännetecknas av frihet under ansvar. Du kommer vara en del av ett glatt serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda.

Hör av dig snarast då urval och anställning sker löpande.

Arbetsuppgifter

Mestadels montage av elektrisk utrustning till våra styrskåp som vi tillverkar efter våra kunders behov och specifikationer. Men även diverse lagerarbete såsom beställa hem material, packa upp och hålla ordning mm.

Arbetsplats

Vretensborgsvägen 28, Västberga.

Om Hissgruppen

Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978 och vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger kunden en valfrihet samt en lägre kostnad över tid. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt årets alla dagar. Personlig service och engagemang är viktigt för oss!

För mer information eller frågor:

Robert Löfkvist

robert.lofkvist@hissgruppen.se

08 527 271 09

Presskontakter

Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34