Den 1 maj bjuder AMF Fastigheter in till en stor vårloppis i Marievik. Alla är välkomna att fynda återbrukade prylar och kläder och samtidigt fira in våren med livemusik och mat. Förhoppningen är också att fler får upp ögonen för Marievik som område.

Loppmarknaden kommer att hållas mellan klockan 11-15 längs kajen i Marievik, ett område under utveckling i Liljeholmen.

- Marievik är ett fantastiskt område med stor potential. Vi hoppas att arrangemanget kan bidra till att kvarteren blir än mer levande och att fler hittar hit, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.  

Den 1 maj är allmänheten välkommen för att fynda prylar vid ett stort antal loppisplatser där privatpersoner som rensat ut hemma på förhand bokat in sig och det kommer samtidigt att finnas livemusik och foodtruck på plats. Det blir en kvartersfest, helt enkelt!

Ansvariga för arrangemanget är Stockholmsmarknader AB, rutinerade arrangörer av stora loppmarknader och marknader.

Om Marievik

På Liljeholmskajen, granne med Hornstull, ligger Marievik - ett område under utveckling med arbetsplatser, bostäder och service omgivet av Årstavikens vatten. Tillsammans med andra fastighetsägare och Stockholms stad vill AMF Fastigheter skapa en inbjudande och levande blandstad för framtiden.

För mer information, vänligen kontakta:
Tina Landelius, presskontakt AMF Fastigheter
tina.Landelius@amffastigheter.se
Tel: 0722 - 35 32 69

Om AMF Fastigheter 
AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har ett marknadsvärde om cirka 79 miljarder kronor. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till tjänstepensionsbolaget AMF.
Läs mer på www.amffastigheter.se

Relaterade bilder

Presskontakter

Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

08-600 69 26

   0722-35 32 69

Anne Ostelius

Presskontakt

anne.ostelius@amffastigheter.se

08-600 68 90

   0730-30 95 76

Presstelefon (jour)

Pressfrågor utanför ordinarie arbetstid

press@amffastigheter.se

   0738-36 34 50