Sleepacy, som har sömncoachat delar av den svenska OS-truppen, vill hjälpa världens befolkning att sova bättre. Först ut är vi svenskar. Den 10 juni öppnar Sleepacy sin första konceptbutik i MOOD Stockholm, en sömndestination som kommer att erbjuda allt från sömnrådgivning och sängar till avslappnande teer och väckarklockor.

MOOD Stockholm samlar idag flera aktörer inom hälsa och välmående och får nu tillskott av ännu en, när sömnföretaget Sleepacy öppnar sin första butik. Det är världspremiär för konceptet, som i höst lanseras i Kina och Danmark och därefter flera länder i Europa.

­Vi vet att dålig sömn snarare är en regel än ett undantag. Med Sleepacy tar vi ett helhetsgrepp om sömnen och erbjuder personligt anpassade lösningar. Tanken är att skapa en sömndestination, en butik där vi erbjuder rådgivning, coachning och produkter i en avslappnande atmosfär. Ur ett längre perspektiv vill vi skapa en sleep movement – alla har rätt till en god natts sömn, säger Hanna Tellskog, en av initiativtagarna till Sleepacy.

I den nya butiken i MOOD Stockholm kommer besökare bland annat att kunna designa sin egen säng och prova den i en privat miljö med dämpad belysning och anpassat ljud. Även sömntester, rådgivning, inspiration till nya rutiner och allt som behövs för att sova gott erbjuds - från täcken och kuddar till avslappnande teer, väckarklockor och belysning. Allt är framtaget med den senaste sömnforskningen i ryggen och all butikspersonal är experter i sömnrelaterade frågor. 

 Sleepacy är ett otroligt spännande och helt nytt koncept som kommer att passa perfekt i MOOD Stockholm. Vi ser en växande efterfrågan av produkter och tjänster kopplade till välmående och är glada att kunna bygga vidare ytterligare på vårt erbjudande inom detta segment, säger Lena Rune, centrumchef för MOOD Stockholm.

Sleepacys sömncoachningsmetod baseras på beteende- och sömnforskning och har tagits fram i nära samarbete med SOK och Karolinska Institutet. Delar av den svenska OS-truppen har blivit sömncoachade inför sommarens OS i Tokyo. Sleepacy är sprunget ur sängkoncernen Hilding Anders.

MOOD Stockholm växer som destination för välmående. Under det senaste året har Beauty & Spa Centre, som bland annat erbjuder hudvård, massage och spa öppnat, och Lyko har fått ett nytt koncept med nyrenoverade lokaler och ett större fokus på behandlingar. 

För mer information, vänligen kontakta:

Tina Landelius, presskontakt MOOD Stockholm  
E-post: tina.landelius@amffastigheter.se   
Tel: 0722 - 35 32 69  

Ida Malmborg, PR-ansvarig Sleepacy
E-post: ida.malmborg@sleepacy.se
Tel: 0736 - 24 53 82

Om MOOD Stockholm
MOOD Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  

 


Presskontakter

Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

   0722-35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

   073-836 34 50