Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, arbetsintegration och utbildning. Deras mål är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund och att förebygga utanförskap.Bland annat så driver de Grillska Huset som ett socialt företag. Här får människor möjlighet att närma sig, eller komma tillbaka till arbetslivet genom praktik och arbetsträning och vi på Hissgruppen tycker det känns bra att kunna förena nytta med nöje. Att bidra till en god utbildning och ljusare framtid för de som behöver genom att som nu beställa semlor till fettisdagen. I Grillska Huset vid Stortorget i Gamla stan kan du fika och köpa bröd, bakverk, lunch eller middag. Du kan också ta en take away eller beställa catering från deras matbod.

Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid.

Tillsammans med Hisscentralen, Hiss-Craft, ITK, Motum Hiss Syd, Motum Port i Mälardalen, Nordisk Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice ingår Hissgruppen i Motum-koncernen.

 

 

Presskontakter

Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34