Tygpåsar med tryck är populära inom alla åldersgrupper. Var och varannan affär säljer idag tygpåsar med olika motiv och tryck på.

Tygpåsar passar dessutom alla målgrupper och åldrar. Tygpåsar passar till barn som vill kunna bära runt på sina saker själva och till vuxna som hellre vill ha en snygg påse än en väska. Tygkassar är billiga och något som är lätt att bära med sig. Det är perfekt för att ge bort som en present, eller för att använda i marknadsföringssyfte för att lyfta fram sitt varumärke som företag. 

Om man som företag önskar kan man beställa egna tygpåsar med tryck och då har man möjlighet att få dessa nästintill precis så som man önskar vad gäller färg, form och utseende. Det finns ett brett sortiment av tygpåsar i olika modeller, prisklasser och färger med tryck eller brodyr.

Vid val av tryck eller logga

När du väljer tygpåsar med tryck, finns det flera saker du bör tänka på. Först och främst, vilket tryck passar dig bäst? Vill du ha ett enkelt tryck med ditt namn eller logo, eller vill du ha en mer avancerad design?

Det är också viktigt att tänka på storleken på påsen. Om du ska använda den för matvaror, till exempel, kommer du behöva en större säck än om du bara ska använda den för små varor.

När du har bestämt vilket tryck och storlek som passar dig bäst, kan du börja leta efter en leverantör. Det finns många företag som erbjuder tygpåsar med tryck, så det är bara att hitta ett som du gillar.

Varför tygpåse med tryck

När du väljer tygpåsar med ditt företags logotyp ska du känna att du får en prisvärd, synlig, användbar och långlivad produkt. Den är utmärkt att beställa i större volymer och för ett lågt styckpris dessutom. På så sätt uppnår man en stor räckvidd till ett förmånligt pris. Fördelen med tygpåsen är den stora tryckytan som gör att ditt varumärke eller budskap tar plats och exponeras på ett önskat samt tydligt sätt. Tygpåsen är dessutom helt perfekt att ha när man behöver bära med sig något! Tygkassen kan bäras både över axeln och i handen. Lätt att vika ihop och ha i fickan eller väskan.

Tygkassen är trendig och populär

Den enkla kassen med två handtag bärs idag av allt fler trendiga och miljömedvetna personer. Kassen har gärna ett coolt tryck på. Om du verkligen är bra på att använda din tygpåse, kan den spara stora mängder energi. Viktigt att känna till att tyg kommer från förnybara källor, men framställningen av en tygpåse är så resurskrävande att den måste användas hundratals gånger för att det ska motsvara en plastpåse för varje tillfälle.