Webbinariet riktar sig till dig som är ledare och folkvald inom offentlig sektor och vill få en bättre förståelse för metoder, nyckelfaktorer och kravställningsprocesser som är avgörande i förändringsarbeten inom effektivisering och automatisering.

Fotograf/Källa: Bitoreq

Välkomna till vårt webbinarium på temat: ”Från omvärldsanalys till önskat resultat” med Eva Kongshöj som delar med sig av erfarenheter från framgångsrika effektiviseringsprojekt inom offentlig och privat sektor.
Är du ledare eller folkvald inom ­offentlig sektor, journalist eller omvärldsbevakare med fokus på effektivisering, digitalisering och AI kommer du att få en   förståelse för de metoder, nyckelfaktorer och kravställningsprocesser som är avgörande för att uppnå potentialen av effektivisering och smart automatisering.

Bitoreqs grundare och vd Eva Kongshöj har mer än 30 års erfarenhet av analysarbete, planering och genomförande av stora utvecklingsprojekt inom offentlig och privat sektor.

Under webbinariet delar hon med sig av sina erfarenheter och den kunskap som finns samlad hos Bitoreq. Ni får med er konkreta metoder för hur ni ska strukturera era planer och minimera risker i er effektiviserings- och verksamhetsutveckling.

För att så många som möjligt ska kunna ta del av detta anordnas webbinariet vid två tillfällen. Välj själv vilket tillfälle som passar dig bäst!
 
Datum: 29 april 2020
Tid: 8.30–9.15
Q&A: 9.15–9.30
Kostnadsfritt
Anmäl dig här
 
Datum: 6 maj 2020
Tid: 8.30–9.15
Q&A: 9.15–9.30
Kostnadsfritt
Anmäl dig här

Bitoreq AB startades 2016 av dess nuvarande VD. Drivkraften var möjligheten att snabbt kunna skapa värde, för både organisationer och individer, utan att behöva påverka befinliga system. Automatisering i olika former är idag vår kärnverksamhet!