Torsdagen den 14 mars får Biologiska yrkeshögskolan i Skara, besök av generaldirektören av Myndigheten för yrkeshögskolan, MYH. Varje år gör MYH besök på några utvalda yrkeshögskolor för att lära sig mer om verksamheten.

På torsdag får BYS besök av generaldirektören för Myndigheten för yrkeshögskolan. MYH gör dessa besök bland annat för att få en bild av de utbildningsområden som finns inom ramen för yrkeshögskolan.

Malin Ljungné, rektor på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara, tycker att det är roligt att MYH uppmärksammar just deras utbildningar.

- Biologiska yrkeshögskolan har funnits väldigt länge och många av våra utbildningar är samma sedan flera år tillbaka och vi jobbar hela tiden på att utvecklas och vara relevanta i branschen, berättar hon.

Media välkomna
Media är välkomna att träffa representanter från Myndigheten för yrkeshögskolan och prata om framtiden för yrkeshögskolan och varför den är en viktig del i Sveriges framtida kompetensförsörjning. Kontakta oss gärna i förväg för att få mer information.

Varmt välkommen till Biologiska Yrkeshögskolan, Vuxenutbildningscentrum Uddetorp i Skara, från klockan 10:00.

Kontakt
Maria Kvarnmarker
0700-823527
maria.kvarnmarker@vgregion.se

Malin Ljungné
0700-823512
malin.ljungne@vgregion.se
 

Presskontakter

Jessica Dahlberg

Presskontakt

jessica.c.dahlberg@vgregion.se

   0730-98 37 02

Maria Kvarnmarker

Kommunikationschef

maria.kvarnmarker@vgregion.se

   070-0823527