Varje timme görs det offentliga affärer för mer än 105 miljoner kr året runt. En stor del av dessa affärer görs redan idag med SME-bolag men det finns en stark önskan att öka andelen. Därför har foretagande.se valt att inleda ett affärsdrivande samarbete med PublicInsight. En tjänst som hittar affärerna åt dig, visar vilka som köper och där du enkelt kan kolla in dina konkurrenter.

PublicInsight erbjuder små bolag all den funktion, information och kunskap som behövs för att hitta, förstå och vinna de offentliga affärerna. Genom en smart AI funktion matchas pågående affärer direkt med användarens bolag utan andra insatser eller kunskapskrav än att ange bolagsnamnet.

 

''Vi på foretagande.se har länge letat efter en partner som både har kompetensen, erfarenheten och en modern digital tjänst som verkligen hjälper SME-bolagen till fler offentliga affärer. Att Publicinsight dessutom kan bistå oss med kunskap i form av nyheter, webbinarium och bra dokumentmallar är en bonus för alla våra användare". säger Patrik Nilsson, en av grundarna till foretagande.se

''Med fler SME-bolag som ges rätt möjligheter att hitta de offentliga affärerna får vi en sundare konkurrens och en bättre välfärd. Alla blir vinnare!", säger Fredrik Tamm, grundare av PublicInsight och fortsätter "foretagande.se är en modern och attraktiv Community som har en hög grad av stöd och hjälp för ägarledda företag och andra SME-bolag.

Om PublicInsight
PublicInsight är en tjänst för att snabbare och enklare hitta offentliga affärer. Med en unik AI-funktion
matchas pågående affärer direkt med användarens bolag. www.publicinsight.se
Frågor: Fredrik Tamm, VD, 0707 12 4357 , fredrik.tamm@publicinsight.se

Om Foretagande.se
Foretagande.se är en mötesplats för landets småföretagare. På sajten kan man läsa nyheter, guider, ladda ner mallar och diskutera med andra företagare i forumet. 40 000 besöker sidan varje vecka och nyhetsbrevet skickas till 90 000 prenumeranter.
Frågor: Patrik Nilsson, 0738-21 10 50 , patrik@foretagande.se