Den 15 augusti är det äntligen dags att inviga de nya skolorna i Katrineholm. Först ut är den nya tillbyggnaden av Järvenskolan och den helt nya Stensättersskolan.

Både Järvenskolan och Stensättersskolan kommer att invigas den 15 augusti. Fotograf/Källa: Marcus Sundström

Under de senaste åren har Katrineholms kommun satsat på utbildningen i kommunen. Det har resulterat i att hela fyra nya skolbyggnader nu står klara och det ska vi fira med en hel kvartett av invigningar! Först ut är den nya tillbyggnaden av Järvenskolan och den helt nya Stensättersskolan. De kommer båda att officiellt invigas den 15 augusti. 

  • Dagen börjar på Stensätterskolan där rektorerna hälsar välkomna klockan 8.40. Invigningen avslutas med en guidad rundtur i den nya fina skolan, cirka 9.15.
  • Därefter är den Järvenskolans tur. Klockan 11 står rektorn på plats utanför den södra entrén för att börja invigningen. Även här blir det en guidad tur.

De övriga två (Sandbäcksskolan och Skogsborgsskolans idrottshall) kommer att invigas separat senare under augusti/september. Mer information om detta kommer att skickas ut den närmaste veckan.

Hjärtligt välkommen!

 

Kontakt:

marcus.sundstrom@katrineholm.se