NIKOLAJ d’ÉTOILES fortsätter sin strategi med flexibel retail och öppnar en ny butik i Mood Stockholm. Företaget gör en tydlig digital satsning med fokus på nytänkande handel där kunden sätts i första rummet.

”Vi fortsätter att tro på vikten av den fysiska butiken som komplement till den digitala satsningen” säger företagets VD Anders Björkstedt i en kommentar och fortsätter:

”Det blir viktigare och viktigare att äga sina egna kanaler och låta dessa bli ett tydligt uttryck för varumärket. Samtidigt gäller det att ständigt jobba för att möta kunderna på nya plattformar och bli en naturlig del i deras levnadsmönster. Mood Stockholm är idag en modern mötesplats och det är naturligt för oss att möta kunden där.”

Med basen i den klassiska mannens garderob erbjuder NIKOLAJ d’ÉTOILES kläder för en modern man med höga krav på passform och kvalitet. Företaget grundades 2007 med ambitionen om att skapa Sveriges första lyxvarumärke för män. Företaget satsar på att leverera en premiumprodukt för en stil- och kvalitetsmedveten modern man och vill vara bryggan mellan lyx och contemporary. Erbjudandet består av ett modernt utbud av snyggt, bärbart herrmode av hög kvalitet men i ett konkurrensmässigt prisläge.

– Vi är väldigt glada att NIKOLAJ d’ÉTOILES väljer att öppna sin butik hos oss. Det är ett varumärke med mycket god kvalitet i hög internationell nivå som kommer bli mycket uppskattat av våra modemedvetna konsumenter. Deras strategi kring omnikanalstänk tror vi är helt rätt framåt, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Den senaste tidens ökande efterfrågan på herrmode gör att Mood Stockholm nu satsar ytterligare på herrmodesegmentet med både NIKOLAJ d’ÉTOILES som tar plats i huset 6 april och Suit Supply som öppnar senare i vår.

För mer information, kontakta:
Annika Ljungberg, Marknadsområdeschef, AMF Fastigheter
E-post: annika.ljungberg@amffastigheter.se
Tel: + 46 72 – 246 61 12

Anna Björkstedt, kreativ chef och marknadsansvarig, Nikolaj d´Ètoile
E-post:  anna@nikolajdetoiles.com
Tel: +46-707-506077

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  


Bifogade filer

 NIKOLAJ d’ÉTOILES

 

Presskontakter

Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

   0722-35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

   073-836 34 50