Linda har en gedigen erfarenhet och kommer närmast från en tjänst som ekonomichef för Avfall & Återvinning Skaraborg.

Linda Moularé är från december ny administrativ chef för ekonomi, HR och IT på Naturbruksförvaltningen, Västra Götalandsregionen Fotograf/Källa: Privat

– Vi är väldigt glada över att Linda har sökt sig till oss. Med hennes bredd och kompetens ser vi att hon har alla förutsättningar att lyckas bra i rollen, säger Yvonne Kjell, förvaltningschef på Naturbruksförvaltningen.

Så här säger Linda själv om hur hon tänker kring att börja arbeta inom Naturbruksförvaltningen:

– Förvaltningen har ett spännande uppdrag i en spännande bransch där utveckling, hållbarhet och cirkularitet står i fokus. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av det arbetet.

Linda börjar sin tjänst på Naturbruksförvaltningen i december.

 

Kontakt
Yvonne Kjell, förvaltningschef
072-237 87 34
yvonne.kjell@vgregion.se


Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Presskontakter

Sofie Liljegren

Presskontakt

sofie.liljegren@vgregion.se

   070-082 56 69

Maria Kvarnmarker

Kommunikationschef

maria.kvarnmarker@vgregion.se

   070-0823527