I boken Att leda möten till effekt får du tips på tre bärande perspektiv för att skapa effektiva möten: att leda ett möte, att leda gruppen och att leda sig själv.

Omslag Att leda möten till effekt Fotograf/Källa: Omslag och grafisk form: Helena Wikström, Hewidesign

För att möten ska vara effektiva behövs en mix av kunskap, reflektion och mod. Boken lotsar dig genom olika processer som behöver fungera parallellt för att nå bästa resultat.

Här finns konkreta råd och verktyg men också reflektions- och träningsutmaningar som ger ökad förståelse för hur du kan tänka för att designa och leda möten på mest effektfulla sätt.

Boken passar dig som vill utvecklas som mötesledare och vill nå goda effekter för både dig själv och gruppen – och dig som längtar efter en möteskultur som präglas av energi, delaktighet, kvalitet, beslutsamhet och glädje.

Ing-Marie Rundwall har arbetat hela yrkeslivet med utvecklingsfrågor och ledarskap i olika roller. Hon stöttar och coachar ledningsgrupper och förtroendevalda med styrnings- och ledningsfrågor inom kommuner, företag och Svenska kyrkan.

Ing-Marie Rundwall leder även onlineutbildningar i ämnet. Se verbum.se för mer information och datum.

 

Produktinformation

Titel: Att leda möten till effekt

Författare: Ing-Marie Rundwall

Förlag: Verbum AB

Formgivning: Helena Wikström, HewiDesign

ISBN: 978-91-526-3879-8

Pris från: 249 kr/st

 

Verbum skapar, distribuerar och marknadsför produkter och tjänster i tryckta och digitala kanaler mot den kyrkliga marknaden. Genom gediget kunnande om församlingarnas behov levererar vi relevant och värdeskapande innehåll. Vår målsättning är att hjälpa församlingarna att stärka sina verksamheter och nå sina mål.


Presskontakter

Åsa Svedin

Marknads- och säljansvarig

asa.svedin@verbum.se

   070 193 82 28