eskilstuna.se har placerat sig på tidskriften Internetworlds lista över Sveriges 100 bästa webbplatser, alla kategorier. Dessutom konkurrerar kommunen om utmärkelsen Årets Kommunikationsteam.

Eskilstuna kommuns webbplats har av Internetworld nominerats till den ansedda Topp100-listan över Sveriges bästa webbplatser. På torsdag hålls Topp100-galan och då avgörs vilken webbplats som är bäst i Sverige men även vinnarna i olika kategorier, där eskilstuna.se tävlar i kategorin ”kommuner”.
- Det här är jätteroligt, det bekräftar att alla våra publicister gör ett bra arbete men även att vi har klarat av vårt mål att bygga en webbplats som är lätt att använda, säger Martina Dahlgren, webbredaktör.

I november vann eskilstuna.se Svenska publishingpriset, kategorin kommunala webbplatser, och sedan tidigare har webbplatsen belönats med SiteSeeker-priset för sin optimerade sökfunktion.

Dessutom har Eskilstuna kommun genom kommunikationsdirektör Eva Norberg och kommundirektör Pär Eriksson nominerats till Årets kommunikationsteam.
- Jag är överraskad men samtidigt stolt över nomineringen. Kommunen har mycket professionella kommunikatörer och en kommunikativ kommundirektör. Gemensamt arbetar vi målmedvetet med att prioritera och arbeta med de viktigaste kommunikationsutmaningarna för kommunen, samtidigt som vi har bra och prisbelönta kommunikationskanaler, säger Eva Norberg, kommunikationsdirektör.

Bakom nomineringen står Sveriges kommunikatörer, Sveriges Annonsörer, Sveriges marknadsförbund och företaget Hammer & Hanborg. Kommunen konkurrerar om utmärkelsen med Swedbank, Procter & Gamble samt Kalmar FF.
Vem som vinner utmärkelsen avgörs genom ett röstningsförfarande på hammerhanborg.se

För mer information
Martina Dahlgren, martina.dahlgren@eskilstuna.se , 070-167 24 40
Eva Norberg, eva.norberg@eskilstuna.se, 0700-893738
Pär Eriksson, par.eriksson@eskilstuna.se, 070-167 21 45

Presskontakter

Eva Norberg

Kommunikationsdirektör

eva.norberg@eskilstuna.se

016-710 16 92

   070-089 37 38