Den 1 juni överlämnar Timrå kommun färdtjänsthandläggningen till Din Turs kundcenter i Ånge. Anledningen är att en av nuvarande handläggare, Ingrid Hassel, går i pension.

Fotograf/Källa: Marie Zetterlund

Det här kommer att bli bättre på flera sätt säger Ingrid Hassel:

En av fördelarna är att det blir tre handläggare som ansvarar för Timrå- och Ånge kommun. Då finns det nästan alltid finns någon som kan ta emot samtalet. Det som kan bli sämre är att den sökande inte får hembesök utan behöver göra en skriftlig ansökan och bifoga intyg från vården.

Bedömningen blir likvärdig, det är Timrå kommuns regler som fortsätter att gälla.

Den som söker färdtjänst kan antingen ringa på telefonnummer 0690-76 40 53 och be om att få blankett inklusive blankett för läkarutlåtande hemskickad, eller så går det att hämtas på Din Turs hemsida. Det finns också en länk på Timrå kommuns hemsida för att komma till rätt plats.  För den som redan har färdtjänst kommer det inte att bli några förändringar.  

Mer information:

Ingrid Hassel, trafiksamordnare, Timrå kommun, tfn: 060-16 31 21


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommun