Flowi utökar sin tjänst med flera nya funktioner. Målsättningen är att underlätta för användare när de gör sin tidrapportering och skapar utlägg. De nya funktionerna lanserades tidigare i höstas och har fått ett mycket positivt bemötande.

 

Flowi (https://flowi.se/) är ett verktyg för tidrapportering i app och webb. Företaget har en gedigen erfarenhet inom branschen. Flowi tror på enkla processer utan krångel och har därför lagt stor fokus på att skapa en användarvänlig och enkel tjänst som inte kräver långa manualer för att begripa sig på. Företagets nyaste tillskott av funktioner lanserades tidigare i höstas och syftar till att göra det ännu smidigare för användare att göra tidrapportering och skapa fakturor.

 

“Vi anser att det inte borde vara krångligt och tidskrävande att redovisa utlägg och kvitton. Faktum är att det kan gå på ett par minuter! Med vår uppdaterade utläggsfunktion kan våra användare snabbt och enkelt bifoga ett digitalt kvitto eller bild vid skapandet av ett nytt utlägg,” säger pressansvarig på Flowi.

 

Den andra nya funktionen är en översiktlig veckovy som ska hjälpa användare att få en tydligare överblick över tidrapporteringen. Numera kan användare få en snabb helheltsvy över hur tidrapporteringen ser ut veckovis per kund, något som gör det enklare att få kontroll på att den samtliga tiden har blivit inrapporterad.

 

Ännu en nyhet hos Flowi är att deras tidrapporteringstjänst nu har utökats med en nästintill automatisk lönerapportering. Det betyder i praktiken att man inte längre behöver en separat rapportering för detta, men istället att all tid som rapporteras i tidrapporterna kan användas som löneunderlag. Lönefilen kan dessutom enkelt importeras till ekonomiprogram. Dessutom möjliggör funktionen att man enkelt kan göra beräkningar av flextid per användare och skapa arbetstidsscheman för alla anställda.

 

Om Flowi

Flowi erbjuder ett effektivt och användarvänligt verktyg för tidrapportering. Tidrapporteringssystemet bygger på att man kan använda tjänsten i både app och via webb

Presskontakter

Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00