Alla kunder som vill jämföra olika elavtal på bästa sätt har all anledning att dra på smilbanden. Den nya tjänsten Elyn har sett dagens ljus och det är en häftig tjänst som fokuserar på elavtal som är förnyelsebara samt avtal som har blivit certifierade som “Bra Miljöval” av Naturskyddsföreningen.

Hållbarhet och att vara miljövänlig och klimatsmart är verkligen ett tema som är på allas läppar i dessa dagar. Detta gör att fler och fler kunder vill göra smarta miljöval även när det kommer till produkter och tjänster och det gäller givetvis även vilket elavtal man tecknar. Och just där kommer Elyn in i bilden. Elyn jämför elavtal.

 

Att jämförelsetjänsten Elyn kliver in på marknaden är något som varit efterlängtat av många. Elyn är en tjänst som vänder sig till privatpersoner och hjälper dessa att jämföra elavtal med stort fokus på att avtalen ska vara förnyelsebara. Elyn visar också upp elavtal som har certifierats som “Bra Miljöval” av Naturskyddsföreningen.

 

Elyn beskrivs bäst som en kaxig uppstickare som är redo att skaka om på marknaden och kliva fram som jämförelsetjänsten framför alla andra för kunder som vill jämföra förnyelsebara elavtal och göra informerade och miljövänliga val när det gäller vilket av alla elavtal man ska välja. 

 

Elyn har också stora visioner och ett mål om att skapa en tjänst som är heltäckande och lägger fokus på att hjälpa konsumenter att förbruka en mindre mängd energi och samtidigt vara skonsamma mot miljön via sitt elavtal.

 

Som ett led i denna satsning kommer jämförelsetjänsten Elyn också att erbjuda heltäckande guider för privatpersoner som på så vis kan lära sig mer om vad som faktiskt ingår i elpriset samt vad den enskilde konsumenten kan göra för att bidra till ett miljövänligare samhälle.

 

Hittills har Elyn mottagits med öppna armar av kunder som anser att denna typ av tjänst ligger helt rätt i tiden. Elyn går med all sannolikhet en spännande framtid till mötes.

 

Presskontakter

Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00