Västra Götalandsregionen bjuder in till en digital pressträff i morgon onsdag 8 september klockan 13:00.

Välkommen att digitalt ta del av den senaste informationen om smittspridning, sjukvård och vaccination kopplat till covid-19, med möjlighet att ställa frågor till våra talespersoner under en allmän frågestund.

Det är också möjligt att boka in enskilda intervjuer med våra talespersoner efter presskonferensen.

Talespersoner som medverkar 8 december:

  • Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare, Smittskydd Västra Götaland
  • Jan Kilhamn, tf hälso- och sjukvårdsdirektör
  • Kristine Rygge, vaccinationssamordnare

Praktisk information:

Frågor under presskonferensen/intervjuer efteråt

För att delta i direktsändningens allmänna frågestund, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se senast en halvtimme innan sändningen börjar.

För enskilda intervjuer efter presskonferensen, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se innan sändningen börjar. Ange dina frågeområden och vem du vill intervjua. Observera att intervjutiden anpassas baserat på efterfrågan. Intervjuer ges primärt via telefon eller Teams.

Inbäddningslänk

Det går att strömma VGR:s livesändning på er egen webbplats. Kontakta presstjansten@vgregion.se för att få en inbäddningslänk. 

Västra Götalandsregionen, VGR, ska bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland – det är vårt övergripande uppdrag. Det gör vi inom våra områden: hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling, kollektivtrafik och kultur. VGR styrs av förtroendevalda politiker. De 149 ledamöterna i regionfullmäktige väljs av invånarna i de allmänna valen. VGR har ungefär 56 000 anställda som främst arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också verksamhet inom kultur, utbildning och kollektivtrafik.

Presskontakter

Västra Götalandsregionens presstjänst

https://www.vgregion.se/aktuellt/press/

presstjansten@vgregion.se

010-441 41 99