Pandemin har gjort att många kvinnor har fått vänta med att sätta in, byta eller ta ut sin P-stav eller spiral. Med start den 5 mars håller fyra barnmorskemottagningar i Göteborg extra lördagsöppet under fyra helger för den här gruppen kvinnor.

Kvinnor som på grund av pandemin har fått vänta extra länge med sin P-stav eller spiral, erbjuds möjlighet att boka en helgtid och välkomnas till någon av de lördagsöppna mottagningarna. 

Det är Partille barnmorskemottagning, Mölnlycke barnmorskemottagning, Linnéstaden barnmorskemottagning och Brämaregården barnmorskemottagning som håller extra öppet kl. 9-15 följande datum:

  • Lördag 5 mars
  • Lördag 12 mars
  • Fredag 25 mars
  • Lördag 26 mars
  • Lördag 2 april

Ring för att boka en tid

För att boka en tid, få recept och information, ringer man sin egen barnmorskemottagning som bokar in ett besök på någon av de helgöppna mottagningarna.

 – Det finns gott om tider och vi är glada över att kunna erbjuda extra öppet för den här gruppen och ser fram emot att kunna ta emot och möta dessa kvinnor som har fått stå tillbaka under pandemin, säger Maria Shearer, enhetschef.

Kontakt: 

Maria Shearer, enhetschef
Mobil: 072- 205 84 25
E-post: maria.shearer@vgregion.se

Barnmorskemottagningar i Västra Götalandsregionen - Barnmorskemottagning (vgregion.se)

Relaterade bilder

Presskontakter

Monica Bengtson

Kommunikatör

monica.bengtson@vgregion.se

   072-201 81 12