Armatec satsar på att bli en modern arbetsgivare i tiden och har rekryterat Nina Levin som People & Culture manager.

Nina Levins uppdrag blir att bygga upp en HR-avdelning med fokus på digitalisering för att skapa en modern arbetsgivare i tiden. Närmast kommer Nina från Randstad där hon har arbetat med rekrytering. Hon drivs av att få göra skillnad och kunna påverka i arbetslivet samt att skapa den perfekta matchen mellan arbetsgivare och arbetstagare. Siktet är inställt på att Armatec ska bli en arbetsgivare genom livet.

  • Att vara en arbetsgivare genom livet – det är hållbarhet. Att vi har effektiva, nöjda och friska medarbetare på Armatec och därmed nöjda kunder. Vi ska stärka vårt arbetsgivarvarumärke så att vi blir en arbetsgivare i tiden där man ska vilja jobba. Det gäller att hitta de medarbetare vi vill jobba med i framtiden och att behålla de medarbetare vi vill ha kvar. På så sätt säkrar vi också vår strategiska kompetensförsörjning, säger Nina Levin, People & Culture manager på Armatec.

Härnäst ska Nina ta fram en HR-strategi för att Armatec som arbetsgivare ska kunna erbjuda bättre ledning och få effektivare medarbetare för att slutligen kunna erbjuda ännu bättre kundservice.  

Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden.

Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.

 


Presskontakter

Fredrik Ståhl

VD Armateckoncernen

fredrik.stahl@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 210