Hela mitt hjärta är en bok för dig som längtar efter eftertanke, vardaglig kontakt med Gud och att leva mer helhjärtat. Boken är en uppföljare till Från hjärta till hjärta och innehållet är tänkt att ge läsaren en andlig bålstyrka.

Omslag Hela mitt hjärta Fotograf/Källa: Omslagsbild Lotta Backman

– Vi har jobbat med Hela mitt hjärta i två år. Nu när jag bläddrar mellan sidorna känner jag både vördnad och tacksamhet. Det är väldigt speciellt att jobba med just en andaktsbok, som många kommer att leva med dag för dag i många år. Nu flyger den vidare från våra hjärtan, med en förhoppning om att Gud ska röra vid andras hjärtan när de läser, säger Lina Mattebo redaktör för boken som snart finns i lager.

 

Hela mitt hjärta är en andaktsbok för årets alla dagar. De tjugofyra författarna, som kommer från olika delar av den svenska kyrkofamiljen, utgår i varje andakt från ett bibelord. Varje månad har ett tema som följer rytmen både från kyrkoåret och från vardagen. Dessutom finns det extra andakter för påskdagarna.

 

Medverkande författare: Albin Tanke, Alva Dahl, André Jakobsson, Britta Hermansson, Camilla Lif, Carin Dernulf, Caroline Krook, Charlotte Frycklund, Göran Larsson, Ivani Ahlberg, Joakim Hagerius, Joel Halldorf, John Sjögren, Josefin de Gregorio, Leslie Ron, Lina Mattebo, Ludvig Lindelöf, Maria Gustin Bergström, Martin Lönnebo, Patricia Tudor-Sandahl, Robert Eriksson, Stefan Beimark, Susanne Dahl och Åsa Molin.

 

Produktinformation

Titel: Hela mitt hjärta. Eftertanke för årets alla dagar

Redaktör: Lina Mattebo

Förlag: Verbum AB

Omslag: Maggan Brisell Axelsson

Omslagsbild: Lotta Backman

Sättning: Aina Larsson/Sättaren

ISBN: 978-91-526-3845-3

Utgivning: 20 september 2021

Pris från: 263 kr/st

Verbum skapar, distribuerar och marknadsför produkter och tjänster i tryckta och digitala kanaler mot den kyrkliga marknaden. Genom gediget kunnande om församlingarnas behov levererar vi relevant och värdeskapande innehåll. Vår målsättning är att hjälpa församlingarna att stärka sina verksamheter och nå sina mål.


Presskontakter

Åsa Svedin

Marknads- och säljansvarig

asa.svedin@verbum.se

   070 193 82 28