Kitchenstore.se noterar ett stort lyft för branschen

Pressmeddelanden PR Direkt

Coronapandemin har medfört många negativa konsekvenser, men i själva verket har det också haft en positiv inverkan på hur vi vill inreda våra kök i framtiden. Köksbutiken Kitchen Store har noterat att branschen fått ett stort lyft sedan pandemin.

Låna pengar direkt gör entré i Sverige

Pressmeddelanden PR Direkt

Nu när jämförelsetjänsten Lånapengardirekt.co lanserats ser bolaget stora möjligheter inför 2022.

Flowi - Lanserar flera nya funktioner som underlättar tidsredovisning

Pressmeddelanden PR Direkt

Flowi utökar sin tjänst med flera nya funktioner. Målsättningen är att underlätta för användare när de gör sin tidrapportering och skapar utlägg. De nya funktionerna lanserades tidigare i höstas och har fått ett mycket positivt bemötande.

Scandinavian Executive AB ser en stor ökning av behovet för förändringsledning under 2021

Pressmeddelanden PR Direkt

Interimschefer har tidigare främst tillsatts som en nödlösning vid krishantering eller för att överbrygga en vakans. Under post-corona är strategisk förändringsledning den del som haft störst tillväxt. Interimsbyrån Scandinavian Executive har sett ett växande behov för strategisk förändringsledning hos allt fler verksamheter.

Victoriakliniken - Under Pandemin har intresset för Estetisk Plastikkirurgi ökat , något som kvarstår även efter hävandet av restriktioner

Pressmeddelanden PR Direkt

Pandemin har påverkat skönhets branscher pga grund av sociala restriktioner, men intresset för skönhetsingrepp har ökat och är nu större än någonsin tidigare. Victoriakliniken har nyligen expanderat och öppnat på Karlaplan för att möta den ökade efterfrågan på olika ingrepp och behandlingar bla bröstförstoringar.

Financer.com: Ökat intresse för aktier bland svenskarna - Här är de bästa aktiemäklarna 2021

Pressmeddelanden PR Direkt

Under pandemin har aktiebörserna haft tvära kast. Samtidigt har intresset för aktier ökat markant i landet och flertalet svenskar har börjat aktiespara under 2021. Enligt experter finns det framförallt ett stort intresse bland unga. Jämförelsetjänsten Financer.com listar här de bästa aktiemäklarna.