Medborgerlig Samling i Almedalen

Pressmeddelanden Medborgerlig Samling

De senaste veckorna har debattörer återkommande lyft att stapeln “övriga partier” i opinionsundersökningar rört rejält på sig det senaste året. Det är rimligt att tro att Medborgerlig Samling står för en stor del av den rörelsen med tanke på att partiet växt stort i antal medlemmar, antal föreningar samt antal följare på sociala medier.

Sophiahemmet Högskola på World Academic Forum

Pressmeddelanden Sophiahemmet

Nu är det snart dags för Sophiahemmet Högskola att delta i World Academic Forum Stockholm Summit. Ett event där 18 lärosäten i Stockholm tillsammans med Stockholms stad, står värd för forskare och studenter från hela världen som samlas för att manifestera akademins viktiga roll.

Vårloppis längs kajen i Marievik den 1 maj

Pressmeddelanden AMF Fastigheter

Den 1 maj bjuder AMF Fastigheter in till en stor vårloppis i Marievik. Alla är välkomna att fynda återbrukade prylar och kläder och samtidigt fira in våren med livemusik och mat. Förhoppningen är också att fler får upp ögonen för Marievik som område.

Albin Lee Meldau, Moonica Mac, Lotta Engberg och GöteborgsOperans artister – här är alla som framträder vid insamlingsgalan Glädje läker 12 maj

Pressmeddelanden Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Sällan har bredden i repertoar och artistuppbåd varit större på GöteborgsOperans stora scen, än vid insamlingsgalan Glädje läker den 12 maj. Från hyllade Albin Lee Meldau och Moonica Mac, till husets prisade operasolister, musikalartister, körer och orkester. Galan till stöd för barn och unga på Drottning Silvias barnsjukhus, leds av den folkkära duon Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström, tillsammans med barnprogramledaren Ida On. Galan kommer också att streamas för barnen på sjukhuset.

Bästa konsertsommaren på Öland någonsin

Pressmeddelanden Ölands Turismorganisation

Intresset för sommarkonserter på Öland är större än någonsin! Nu laddar konsertarrangörerna på ön för att ta emot Sveriges artistelit med namn som Molly Sandén, Tomas Ledin och Veronica Maggio.

“Glädje läker” – galakväll för barn och unga som kämpar på Drottning Silvias barnsjukhus

Pressmeddelanden Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Den 12 maj blir det glittrande gala med högklassiga artister, orkester, kör och dansare på GöteborgsOperan. Intäkterna går till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus, för att skapa glädje bland barn och unga på Sveriges största barnsjukhus.

Vaccinationsbevis i publiktälten på Världscupen i Östersund

Pressmeddelanden Svenska Skidskytteforbundet

Som en följd av nya regler för inomhusevenemang med mer än 100 deltagare från den 1 december kommer krav på och kontroll av vaccinationsbevis att införas i de båda publiktälten under resterande tävlingar i Östersund.

En dag kvar till Ät!Stockholm 2021

Pressmeddelanden MatLust Utvecklingsnod

Imorgon, tisdag 23/11 kl. 13:30-15:00, sänds finalen av Ät!Stockholm 2021 där tolv nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror tävlar. Tävlingen sänds via YouTube.

De får Stora Priset 2020 och 2021

Pressmeddelanden Stiftelsen Allmänna Barnhuset

Stora Priset delas årligen ut till personer eller verksamheter som genom banbrytande insatser främjat barns och ungdomars förhållanden i Sverige. Den 1 december delar Stiftelsen Allmänna Barnhuset ut Stora Priset till 2020- och 2021- års pristagare. Pristagarna är Föreningen för familjecentralers främjande, FFFF, barnrättsexperten Simone Ek och Föreningen för Sveriges Ungdomsmottagningar, FSUM.

Traditionell julmarknad på Murberget med många nya inslag söndag den 12 december 11.00-16.00

Pressmeddelanden Västernorrlands museum

Vi är glada att återigen kunna bjuda in till julmarknad på Murberget Friluftsmuseum i Härnösand. Söndag 12 december kl 11.00-16.00 I fjol gjorde vi uppehåll men nu blir det åter en julmarknad på Murberget bland de historiska byggnaderna och miljöerna på friluftsmuseet. Marknaden erbjuder högkvalitativa produkter av hantverk och slöjd samt småskaligt producerade livsmedel och annat gott som hör julen till. Murbergets välbesökta julmarknad är en tradition som många anammat och där alla våra sinnen får uppleva en härlig julstämning.