Prisutdelning Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Timrå

Pressmeddelanden Timrå kommun

I samband med att Y:et återinvigs den 3 september delas årets Guldstegar ut till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Priserna delas ut av Joakim Sjöstedt, Regionchef på Företagarna Västernorrland samt Annelie Axelsson, Näringslivschef i Timrå.

Guldstegar delas ut i samband med Y:et invigningen

Pressmeddelanden Timrå kommun

Trots den rådande pandemin väljer Företagarna Timrå och Timrå kommun att hylla företagarna i Timrå.

Ett år med Corona – dialog kring företagens nya vardag

Pressmeddelanden Timrå kommun

Sedan 2003 har Timrå kommun arbetat med målet att ha Norrlands bästa företagsklimat genom strategin att i Timrå går företagen före. Det här är vi stolta över och måna om att fortsätta stärka. För oss är dialogen med företagare otroligt viktig och i brist på fysiska möten fortsätter vi att träffa företagen digitalt.

Timrå kan bli årets ”Nybyggarkommun”

Pressmeddelanden Timrå kommun

Stiftelsen IFS har valt att nominera tre kommuner till priset Årets Nybyggarkommun, Timrå, Helsingborg och Sunne. Dessa kommuner utmärker sig genom lyckade insatser för att stärka personer med utländsk bakgrund som vill starta eget företag.

Fredrik Eriksson blir ny näringslivsutvecklare

Pressmeddelanden Timrå kommun

Fredrik Eriksson är 42 år och bor med sin familj i Sörberge. Han har varit verksamhetschef inom livsmedel- och restaurangbranschen samt verkat som försäljningschef inom handelsbranschen och han kommer närmast från Veolia.